46 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemkoolbotercitroencitroensapeigehaktgroentekaasknoflooknootmuskaatolieolijfoliepaprikapeperpeterseliesuikertomatenpureeuiwaterzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Cannelloni met tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Enchiladas van crêpes met kip

Ingrediënten:
avocado's, bloem, boter, cheddar, citroensap, eieren, kalkoenfilet, lente-uitjes, melk, olijfolie, paprikapoeder, peper, tomaten en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Gefrituurde kip & salade

Ingrediënten:
basilicum, bloem, cayennepeper, citroen, extra vierge olijfolie, gerookt paprikapoeder, karnemelk, kippenbouten, knoflook, komkommer, rode spaanse peper, rode ui, rode wijnazijn, tijm, tomaat, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Sardineballetjes

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kerstomaat, knoflook, melk, olijfoie, paprikapoeder, bladpeterselie, ras el hanout, verse munt, verse sardientjes en witbrood

Soort:
vis
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Zeevruchtenflensjes

Ingrediënten:
bloem, boter, cajunkruiden, ei, garnalen, krabvlees, lente-ui, melk, oesters, oude geraspte kaas, room, suiker, tomaat, witte wijn en zoet paprikapoeder

Keuken:
Cajun
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Lahmacun - Turkse pizza

Ingrediënten:
bloem, boter, chilipeper, ei, gist, lamsgehakt, margarine, melk, paprikapoeder, peper, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Turks
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:

Courgettepannekoekjes

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, courgette, ei, knoflook, melk, olie, oregano, paprika, peper, sla, tomaat, venkel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Auberginetaart

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, dragon, eieren, gekookte ham, gist, kervel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, paprika, peper, peterselie, room, tomaat, tomatenketchup en zout

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Lasagna met ragu

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, lasagnavellen, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Canneloni

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, doperwten, melk, olijfolie, oregano, paprikapoeder, parmezaanse kaas, rundergehakt, tomatenpuree, ui, voorgekookte canneloni, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / ovenschotel
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:

Uienetaart

Ingrediënten:
basterdsuiker, eieren, bloem, boter, karwijzaadjes, kerstomaat, melk, olijfolie, paprikapoeder, peper, slagroom, citroensap, uien, gedroogde gist, zeezout en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Roerei in een pasteitje met tomatensaus

Ingrediënten:
bladerdeegpasteitjes, bloem, citroen, eieren, gekookte ham, knoflook, melk, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, room, sherry, sjalotje, tomatenpuree, vetstof, vleesbouillon, worcestersaus en zout

Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:

Garnalenflapjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, broodkruimels, citroen, ei, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, piri piri poeder, garnaal, sjalot, tomatenpuree en zout

Keuken:
Portugees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bijgerecht uit Een kookboek.:

Gefrituurde ui

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, groente, melk en rode ui

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Bleekselderij met bechamel

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, groente, gruyère, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Bloemkoolbeignets

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bloemkool, citroensap, groente, melk, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Buffalo bloemkool taco's

Ingrediënten:
avocado, bloemkool, cherrytomaatjes, bloem, griekse yoghurt, ijsbergsla, knoflook, knoflookpoeder, kwark, mais, mini wraps, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout, peterselie, skyr, uipoeder, verse koriander en volle melk

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bloemkool-fondue met kaas

Ingrediënten:
baking soda, basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, brood, crackers, extra belegen kaas, gehakt, groenten, paprika, spinazie, knoflook, tomaten, tortillachips, volle melk en zuiveringszout

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gevulde flensjes

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, cayennepeper, cervelaatworst, doorregen spek, ei, knoflook, melk, olie, paprikapoeder edelsusz, sodawater, suiker, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pannenkoeken en flensjes / hartige hapjes
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten met z'n allen:

Groentepannenkoekjes

Ingrediënten:
broccoli, doperwtjes, eieren, bloem, groente, kerrie, melk, paprika, prei, ui, worteltjes en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...