Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Maiala al latte - Italiaans varkensvlees in melk
- Ingrediënten:
- bleekselderij, halfvolle melk, knoflook, rode ui, rozemarijn, varkensrib en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, gehakt, gekookte ham, kalfsgehakt, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, sjalot, slagroom, tijm, varkensgehakt, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Made in Italy:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Koude keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Made by Ellen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Jamie's Italie:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: