Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gegratineerde kool met ui
- Ingrediënten:
- bloem, knoflook, kool, melk, olijfolie, peper, slagroom, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, bloemkool, boerenkool, boter, broccoli, ei, gehakt, groente, kaas, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Alles over kool:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi: