32 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: agavesiroopbakpoederbloembotercitroensapeigembergistgriekse yoghurthavermoutkaneelkaneelstokjeknoflookoliepeperplantaardige olierode uisuikertijmvloeibare honingwaterzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Ontbijt / brunch uit Te gast bij Jamie:

Pannenkoeken

Ingrediënten:
boter, ei, frambozen, gist, griesmeel, honing, maïsmeel, melk, olijfolie, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:

Gepocheerde kweepeer met kwark en zoete hazelnoten

Ingrediënten:
babyspinazie, chilivlokken, ciderazijn, citroensap, hazelnoot, honing, kaneelstokje, kweeperen, lamsoor, munt, olijfolie, peper, single cream, slagroom, suiker, volle melk, yoghurt, zeezout en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:

Kwartelei op boekweitblini's met veldsla en pinksterbloemen

Ingrediënten:
belegen schapenkaas, boekweitmeel, citroensap, ei, gist, honing, kwarteleitjes, melk, olie, peper, pijnboompitjes, pinksterbloemen, suiker, veldsla, volkorenmeel, zeezout en zevenbladblaadjes

Keuken:
Hollands
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Seffa merdouma (in vermicelli verstopte kip)

Ingrediënten:
blanke amandelen, boerenkip, boter, dadels, honing, kaneel, kaneelstokje, melk, olijfolie, oranjebloesemwater, peper, poedersuiker, ras el hanout, rozijnen, saffraan, smen, ui, vermicelli en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

marokkaans brood

Ingrediënten:
bloem, eidooier, gedroogde gist, melk, olijfolie, venkelzaad, vloeibare honing, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Elegante winterse tomatensoep

Ingrediënten:
gedroogde tomaat, groentebouillon, honing, knoflook, melk, olijfolie, peterselie, rode ui, room, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt uit De Joodse keuken:

Gierstepap

Ingrediënten:
boter, gierst, honing, jam, melk, olie, ui, water en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Recept uit 52 Soepen:

Maisbrood Met Kaas En Chilipeper

Ingrediënten:
chilipeper, feta, honing, maïskorrels, maïsmeel, melk, olijfolie, rozemarijn, tarwebloem, zout en gist

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Rode poon met pompoen, zoete ui en gember

Ingrediënten:
flespompoen, gelatine, gember, honing, jeneverbessen, kervel, knoflook, melk, olijfolie, peper, rode poonfilets, rode ui, rozemarijn, slagroom, tijm, vogelmuur, wasabipoeder, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Lichter volkoren sodabrood

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, honing, karnemelk, natriumbicarbonaat, olie, volkorenmeel, wit maismeel, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / azijn
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / nagerecht uit Elzas:

Dampfnüdel - Gestoomd brood

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne tafelsuiker, honing, kwetsen, melk, olie, suiker, gist, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Empanaditas

Ingrediënten:
koriander, boter, chilivlokken, eidooier, gerookte-paprikapoeder, honing, kurkuma, meel, melk, pikant paprikapoeder, plantaardige olie, reuzel, rode puntpaprika, rode ui, rozijnen, runderbouillon, rundergehakt, gemalen komijn, zout, water en witte peper

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Maïsvlini's met barbecuesaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boekweitmeel, boter, ei, gedroogde gist, honing, komijnpoeder, lente-uitjes, maïs, melk, olijfolie, paprikapoeder, passata di pomodoro, peper, slagroom, suiker, water en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:

hartige zuiderse eclairs

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, citroen, eieren, gedroogde chiliflakes, amandel, honing, kerstomaat, melk, olijfolie, peper, rode ui, room, suiker, verse tijm, zachte geitenkaas en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Haal meer recepten op...