323 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoedercitroencitroensapeieidooiergistknoflooknootmuskaatolieoreganopaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepoedersuikerslagroomsuikertijmtomatenpureeuivolle melkwaterzonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Bobba's babka

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, bruine basterdsuiker, cakemeel, ei, gist, kaneelpoeder, melk, olie, rietsuiker en zout

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:

Chourico cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cakemeel, chourico worst, ei, melk, olijfolie, presunto, prosciutto en zout

Keuken:
Portugees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gevulde aubergines

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, broodkruim, gehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Taart met groene groenten en artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, bloem, boter, citroensap, groene bladgroenten, marjolein, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, ui, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Bechamel voor ravioli

Ingrediënten:
bloem, boter, gruyère, melk, olijfolie, tomatenpulp en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Spruitjes met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, melk, olijfolie, spruitjes, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Boekweitlasagne met broccoli en savooiekool

Ingrediënten:
00-bloem, bloem, boekweit, boter, broccoli, durumbloem, ei, emmentaler, fontina, gerookte pancetta, groentebouillon, melk, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, ricotta, savooiekool, sjalot en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Bloemkool-gorgonzolakroket

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, dolcelatte, ei, extra vierge olijfolie, grof zeezout, panko, peper, volle melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

kipkroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, gemalen zwarte peper, kippenborst, knoflook, melk, olijfolie, verse peterselie, witbroodkruim en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gestoofde lever met spek

Ingrediënten:
bloem, boter, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, kippenbouillon, lever, melk, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, sojasaus, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Sjalotten met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, gruyère, melk, olijfolie, sjalot, tomatenpuree en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Lasagne al forno - lasagne uit de oven

Ingrediënten:
bloem, bolognesesaus, boter, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria España:

Kipkroketten - croquetas de pollo

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, frituurvet, kipfilet, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Kaassaus

Ingrediënten:
bloem, boter, emmentaler, gruyère, melk, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Notensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, melk, olijfolie, peper, pijnboompitten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Kerriesaus

Ingrediënten:
bloem, boter, kerriepoeder, melk, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Haal meer recepten op...