Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, ei, fruit, knoflook, noten, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, suiker, tijm, ui, vis, vlees, water, zaden, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De pastabijbel:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Smokey goodness:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër: