Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Pure chocoladetruffels
- Ingrediënten:
- boter, cacao, eierdooiers, melk, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en sterke drank
- Soort:
- zoet / bonbons / chocolade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / nagerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / nagerecht uit Het Laura’s bakery bakboek:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Food & Friends:
Recept van Oh my foodness:
Diner / nagerecht uit Lima - het kookboek:
Drinken uit Alle smaken van de regenboog:
Brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / nagerecht uit The naked chef:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / nagerecht uit The Naked Chef is terug:
Ontbijt / brunch / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / nagerecht uit Nigella Express:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Jong a/d kook: