Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Konijn in melk - coniglio al latte
- Ingrediënten:
- bloem, boter, konijn, maïzena, melk, peper, ui, venkelzaad, verse rozemarijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, halfvolle melk, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, salie, sjalot, slagroom, spinazie, suiker, tijm, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit L'Art de la table:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Koken met kruiden:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta: