125 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbasilicumbleekselderijbloemcitroensapeihalfvolle melkknoflooklauriernootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesaliesjalotslagroomspinaziesuikertijmuiwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Mamool van abrikozen en rozemarijn

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, gedroogde abrikozen, noten, melk, poedersuiker, rozemarijn, rozenwater en suiker

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:

Maisbrood met zongedroogde tomaten en rozemarijn

Ingrediënten:
bloem, eieren, suiker, boter, maïsmeel, bakpoeder, zout, rozemarijn, volle melk en zongedroogde tomaten in olie

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Ingrediënten:
bloem, boter, boter, brood, broodjes, deeg, gist, ijswater, kaas, karnemelk, knoflook, kruiden, water, meel, platbrood, popcorn, slagroom, tarwebloem, gedroogde gist, vet, volle yoghurt, water, wei, yoghurt, zelfrijzend bakmeel, zout, zoutvlokken en zure room

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Ingrediënten:
bloem, boter, boter, brood, broodjes, deeg, gist, ijswater, kaas, karnemelk, knoflook, kruiden, water, meel, platbrood, popcorn, slagroom, tarwebloem, gedroogde gist, vet, volle yoghurt, water, wei, yoghurt, zelfrijzend bakmeel, zout, zoutvlokken en zure room

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tomatencobbler met topping van verse kruiden

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, bloem, boter, ei, karnemelk, koriander, maïsmeel, maïzena, munt, natriumbicarbonaat, olie, oregano, peterselie, rozemarijn, tijm, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

spekforellen

Ingrediënten:
boter, citroensap, forel, kippenbouillon, knoflook, melk, mon chou, ontbijtspek, rozemarijn, sjalot, verse dille, verse peterselie en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Eendenlever en gerookt buikspek met knolselderijcrème pastinaakchips en siroop van dennentoppen

Ingrediënten:
basilicum, boter, bruine basterdsuiker, buikspek, eendenlever, jeneverbes, knoflook, knolselderij, laurier, melk, mini bospeen, mini pattison, pastinaak, peper, room, rozemarijn, scheuten van jonge dennetoppen, tijm, water, witte basterdsuiker, zeezout, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / wild / gevogelte
Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:

Aspergekoppen met in de oven bereide lamsfilet, koteletjes en ravioli van niertjes, auberginekaviaar, aardappelrisotto en eigen jus met gerookte merg

Ingrediënten:
aspergepunten, auberginechips, auberginekaviaar, beignetbeslag, boter, gerookte merg, kervel, knoflook, lamsfilet, lamsjus, lamsnieren, lamsrack, madeira, melk, olijfolie, parmaham, peterselie-olijfoliepuree, ravioli met lamsnierragout, rozemarijn, salie, sjalot, tijm en tomaat

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Goudse-kaassoep

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, extra belegen goudse kaas, kruiden, groene pesto, jonge jenever, kervel, kippenbouillon, lente ui, margarine, melk, nootmuskaat, oud volkorenbrood en peterselie

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Bijgerecht uit Koken met kruiden:

Hartig rolgebak

Ingrediënten:
bacon, boter, cayennepeper, ei, grove franse mosterd, melk, paprikapoeder, pittige cheddar, rozemarijn en zelfrijzend bakmeel

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Gomiti met meirapen

Ingrediënten:
boter, gomiti rigati, ham, knoflook, maïzena, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, sjalot en witte meirapen

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Haal meer recepten op...