Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappelpuree met ui, sjalot of knoflook
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, kruimige aardappel, melk, sjalot, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, ei, groentebouillon, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, room, slagroom, spinazie, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Spis:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Recept uit Koken voor elke dag: