Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, gehakt, kalfsvlees, knoflook, komkommer, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peterselie, specerijen, suiker, tijm, ui, water, zeezout, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Jamie's Italie:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Keukendagboek 2: