Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Patrijzen met rozijnen gestoofd in melk
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, melk, olijfolie, patrijs, peper, rozijnen, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bieslook, boter, citroensap, ei, eidooier, gruyère, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit Polpo:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht / basisrecept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget: