Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsvlees in melk met ham - arrosto al latte e prosciutto
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsvlees, melk, rauwe ham, uitgebeende kalfsborst en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, ei, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, oud witbroodkruim, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, slagroom, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: