Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Patrijzen met rozijnen gestoofd in melk
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, melk, olijfolie, patrijs, peper, rozijnen, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, lente-ui, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, volle melk, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Bijgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven: