Recept van Francesca Kookt!:
Stamppot met tomaat, spinazie en basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, bechamelsaus, bloemige aardappelen, cherrytomaten, gehakt, knoflook, melk, olijfolie extra vergine, olijfolie, peper, spinazie en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, gehakt, hamvet, kaas, kruiden, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, spinazie, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit The big green egg book:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek: