52 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloemboterbouilloneigehakthalf-om-halfgehaktknoflooknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirundergehaktsjalotsuikertijmwaterzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Croquetas

Ingrediënten:
bloem, boter, cantharel, ei, frituurolie, jamón, kippenbouillon, melk, paneermeel, prosciutto en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Zwezerikragout

Ingrediënten:
bloem, champignons, foelie, kalfsgehakt, kalfszwezerik, melk, paneermeel, peper, peperkorrels, sjalot, tuinkruiden, vetstof, water, witte wijn en zout

Soort:
pastei / orgaanvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Hachis Parmentier

Ingrediënten:
beschuit, boter, knoflook, kruimige aardappel, melk, oude geraspte kaas, paneermeel, rundergehakt en ui

Soort:
rundvlees / wijn
Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:

Quiche van schorseneren

Ingrediënten:
bladerdeeg, boerenkaas, ei, melk, olijfolie, paneermeel, peper, schorseneer, sjalot, slagroom, spek en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Jachtschotel

Ingrediënten:
boter, handappels, kruidnagel, kruimige aardappel, laurierblad, magere runderlapjes, melk, paneermeel, paprikapoeder, rode wijn, ui en vleesbouillon

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Bobotie

Ingrediënten:
amandel, boter, bruine suiker, citroensap, ei, kerrie, kerstomaat, knoflook, melk, paneermeel, peper, rozijnen, rundergehakt, ui, varkensgehakt, witbrood en zout

Keuken:
Zuid-Afrikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Timballo di maccheroni (timbaal van maccheroni)

Ingrediënten:
amandelmeel, bechamelsaus, bloem, boter, citroenzest, divers vlees, ei, eierdooier, gedroogde funghi porcini, gehakt, ham, kalfsfond, kaneel, kruidnagel, laurierblad, marsala, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, pecorino, peper, ragu, rigatoni, suiker, ui, volle melk, ziti en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Resten stoofvlees (tweede versie)

Ingrediënten:
bloem, boter, gaar stoofvlees, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, paneermeel, ui, witte-wijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Filosoof met zwarte oogbonen

Ingrediënten:
aardappel, friszure appel, grove mosterd, half-om-halfgehakt, laurierblaadjes, melk, oranje zoete aardappel, paneermeel, plantaardige olie, rode paprika, roomboter, tijm, ui, 
zout en peper en zwarte oogbonen

Soort:
vlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gehaktballen met savooienkool

Ingrediënten:
ei, extra vergine olijfolie, knoflook, melk, pancetta, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rundergehakt, savooiekool, ui, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Pizza met groenten

Ingrediënten:
bloem, eieren, belegen kaas, gist, mager spek, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, spruiten, uien, yoghurt, zout, zure room en zwarte peper

Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Indische pastei

Ingrediënten:
boter, doperwten & wortels, kruimige aardappel, melk, mihoen, olie, paneermeel, peper, prei, rundergehakt, sambal, ui en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

zwezerikkroketten

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, frituurolie, laurierblad, melk, paneermeel, prei, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Jolande Vos

Recept van I love food & wine:

Shepherd’s pie van Yvette van Boven

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, tomaat in blik, boter, broodkruim, tabasco, gehakt, laurierblaadje, nootmuskaat, paneermeel, puree, runderbouillon, rundergehakt, melk, bleekselderij, knoflook, tijm, ui, versgemalen zwarte peper, winterpeen, worcestershiresaus en zeezout

Haal meer recepten op...