Lunch / snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Gevulde eieren als croquet, Elisabeth, 1930
- Ingrediënten:
- ei, eidooier, eiwit, frituurvet, melk, paneermeel, peper, vleesresten en zout
- Keuken:
- Nederlands
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, frituurvet, gekookte ham, kaneel, kip, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rundergehakt, suiker, ui, water, witte peper, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / nagerecht / dessert uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Belgie:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek: