Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, bloemkool, boter, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, olie, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit Home made:
Picknick / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit De pastabijbel:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De pastabijbel: