Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappelpuree met ui, sjalot of knoflook
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, kruimige aardappel, melk, sjalot, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, champignon, citroensap, ei, groente, kerriepoeder, koriander, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Noma:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Recept uit Quiche & Hartige taart: