79 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbladpeterseliebotercitroenraspcitroenschileigehaktkaneelkarnemelkknoflookolieparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliepoedersuikersuikertijmuivolle melkzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Flespompoen met boekweitpolenta en tempura van citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, flespompoen, groentebouillon, kardemompeulen, kasha, knoflook, laurier, maïzena, olijfolie, oregano, pimentbessen, polenta, sinaasappel, sodawater, tijm, volle melk, witte peper, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Muffins caramel-banane

Ingrediënten:
abrikozenjam, bakpoeder, bananen, bloem, citroen, eieren, boter, kristalsuiker, plantaardige olie, rum, tafelzout en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Lamszwezerik met een witte-peperkorst, doperwtenpuree en miso

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, citroenschil, doperwten, doperwtenscheuten, grof zeezout, lamsoren, lamszwezerik, maïzena, mirin, munt, olijfolie, rijstazijn, sesamolie, volle melk, witte misopasta, witte peper, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gefrituurde pijlinktvis

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, melk, olijfolie, peper, pijlinktvis, zeezout en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kwarkdeeg met olie

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenschil, magere kwark, melk, olie, witte basterdsuiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Citroenconcert van smaken en geuren

Ingrediënten:
banketbakkersroom met citroen, bier, biologische yoghurt, bloem, boter, citroen, citroenblad, citroenrasp, eierdooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gekonfijte citroen, koffieroom, melk, olijfolie, suiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / pannenkoeken en flensjes / gebak, koek, taart, pudding / pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje / traktatie / bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Bosbessen-olijfolietaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bosbes, boter, citroenschil, ei, extra vierge-olijfolie, melk, sinaasappelsap, suiker en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

zoete donuts met roomvulling

Ingrediënten:
citroen, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, kristalsuiker, maïzena, merg, olijfolie, poedersuiker, soezendeeg, vanillestokje, verse aardbeien, volle melk en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Spaans

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Spaans:

Gebakken inktvis

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, inktvis, melk, olijfolie, peper en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Bomboloni

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, boter, citroen, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, melk en plantaardige olie

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Citroensaus

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, citroen, melk, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

kipkroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, gemalen zwarte peper, kippenborst, knoflook, melk, olijfolie, verse peterselie, witbroodkruim en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pisciotta - Olijfcake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, ei, extra vergine olijfolie, fijne tafelsuiker, marsala, melk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...