Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Ham-kaascroquetten
- Ingrediënten:
- boter, eiwit, ham, jong belegen kaas, melk, mosterd, paneermeel, patentbloem, peper, room, worcestershiresaus en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, ei, eiwit, fruit, gekookte ham, groente, kaas, knoflook, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, peterselie, room, tijm, ui, vis, vlees, water, yoghurt, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: