Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, rundergehakt, sjalot, slagroom, tijm, ui, volle melk, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen: