Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, ei, gehakt, gekookte ham, knoflook, nootmuskaat, olie, oregano, parmezaanse kaas, plantaardige olie, rijst, rundergehakt, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika: