Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Oefs en cocotte met gerookte vis
- Ingrediënten:
- boter, ei, gerookte vis, peper, peterselie, room en zeezout
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bechamelsaus, bieslook, bladerdeeg, bloem, cayennepeper, champignon, citroensap, droge witte wijn, eidooier, gerookte zalm, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, sjalot, spinazie, ui, witte wijn, zalm, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit JGV - A Life in 12 Recipes:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: