Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, peterselie, prei, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Heerlijk simpel:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel: