Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Oefs en cocotte met gerookte vis
- Ingrediënten:
- boter, ei, gerookte vis, peper, peterselie, room en zeezout
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, dille, droge witte wijn, ei, gelatine, gerookte zalm, knoflook, olijfolie, paneermeel, peper, prei, saffraan, sla, stokvis, suiker, tijm, ui, visbouillon |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: