Mousseline de poisson, blanc neige - Vismousse met schaaldieren en chaud-froidsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 229 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / buffet / voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Paddenstoelenreductie

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Wijting uit Dieppe

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Ham in Cinzanosaus

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Foie Gras and Button Mushroom Tart

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]