196 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroensapgembergroentebouillonkaneelkipkippenbouillonknoflookkorianderolieolijfoliepeperpeterselierode paprikaspecerijensuikertomaatuiwaterwitte wijnzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Rijst met saffraan en noten

Ingrediënten:
amandelen, basmatirijst, langkorrelrijst, pijnboompitten, pistaches, saffraanpoeder, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Orientaals / Sefardisch / Joods
Soort:
bouillon
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / nagerecht uit Rijst en risotto:

Toetje van zoete basmatirijst

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basmatirijst, gecondenseerde melk, gemalen kardemom, melk, papaja, saffraandraadjes en suiker

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
rijst
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Risotto met saffraan en spekjes

Ingrediënten:
bospeen, droge witte wijn, gedroogde italiaanse kruiden, kaas, magere spekreepjes, olijfolie, pecorino, 
zout en peper, rijst, roomboter, runderbouillon, saffraan, knoflook, ui, verse basilicum en winterwortel

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijst met uien

Ingrediënten:
basmatirijst, demi creme fraiche, peper, peterselie, rijst, saffraan, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht uit Rijst en risotto:

Zoetzure rijst

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, gemalen kaneel, gemalen komijn, rozijnen, saffraandraadjes, suiker, zereshk en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Zoete rijst

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, noten, saffraandraadjes, sinaasappel, suiker, wortel en zout

Keuken:
Iraans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Weelderige rijst

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basmatirijst, bittersinaasappelschil, boter, citroensap, cranberry's, fijne kristalsuiker, gedroogde abrikozen, gedroogde zure kersen, krenten, olijfolie, oranjebloesemwater, pijnboompitten, pistachenoten, poedersuiker, rozenblaadjes, rozijnen, saffraandraadjes, sultanarozijnen, water, zeezout en zuurbessen

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Risotto met saffraan en spinazie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouillon, carnaroli rijst, droge witte wijn, groente, ui, kaas, knoflook, olijfolie, pecorino, rijst, saffraan, spinazie, ui, spinazie, wijn en witte wijn

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Rijst met dille en tuinbonen

Ingrediënten:
basmatirijst, gemalen kaneel, gemalen komijn, jonge tuinbonen, saffraandraadjes, verse dille, water en zout

Keuken:
Iraans
Soort:
diversen / rijst / vegetarisch / boter en olie
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tongfilets met rijst

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, gekookte ham, laurierblad, melk, rijst, saffraandraadjes, tong, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Rijst met lamsvlees

Ingrediënten:
gember, kaneel, kemirinoten, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruidnagelpoeder, kurkuma, langkorrelrijst, magere lamslappen, margarine, munt, saffraanpoeder, steranijs, ui, water, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst / lamsvlees
Haal meer recepten op...