Rijst met saffraan, rozijnen en amandelem

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 461 in De Joodse keuken .

Keuken:
Orientaals / Sefardisch / Joods
Gang:
bijgerecht
Soort:
bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Toetje van zoete basmatirijst

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

KHEER

Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Saffraan-Kaneelrijst

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Warme salade met geroosterde tomaten, hangop en amandelen op mujadara

Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious