Basisrecept uit Koken voor elke dag:
Pannenkoeken met gist
- Ingrediënten:
- bier, bloem, eieren, gist, melk, suiker en vetstof
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, instantgist, kaneel, krenten, kristalsuiker, melk, olie, olijfolie, peper, rum, tarwebloem, vanillesuiker, volle melk, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Koken voor elke dag:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Deutsche Küche:
Dranken / drinken uit Speisekammer:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Kook met Jamie:
Recept uit Deutsche Küche:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht / dessert uit Simpel:
Snack of tussendoortje uit Van piepers tot pasta:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Brood:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Snack of tussendoortje uit Margriet kookboek:
Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:
Snacks en tussendoortjes / snack of tussendoortje uit Allerhande kerstclassics 2012:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Ontbijt uit Italiaanse patisserie: