Recept van Betty's Kitchen:
Scones (met gist)
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, boter, eieren, gedroogde gist, gist, karnemelk, krenten, rozijnen, suiker en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakkersgist, bloem, citroen, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, instantgist, kaneel, krenten, kristalsuiker, melk, olie, rum, slagroom, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, volle melk, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Deutsche Küche:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Brood:
Snack of tussendoortje uit Margriet kookboek:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Brood:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / nagerecht uit La Mère Brazier:
Recept van What's that smell:
Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit De banketbakker:
Brunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Ontbijt uit De Spaanse keuken:
Diner / nagerecht uit Koch!: