74 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbladpeterseliebloembotercitroeneigroenteknoflookkomkommerkruidenolieolijfoliepeperpeterselietijmuivruchtensapwaterwortelzeezoutzout
zout en peperzure roomzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Makreelburgers met dille

Ingrediënten:
aardappel, bloemen, boter, citroen, citroenrasp, citroensap, dille, gerookte makreelfilet, groene salade, grove mosterd, mierikswortelsaus, plantaardige olie, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Zalmchowder Met Citroen, Aardappels En Koolrabi

Ingrediënten:
aardappels, bacon, chilivlokken, citroensap, kippenbouillon, koolrabi, olijfolie, slagroom, venkelzaad, verse dille, wodka, zalm en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Aardappels en aubergines ui de oven

Ingrediënten:
aardappels, aubergine, citroensap, citroenschil, knoflook, koolzaadolie, kruiden, olijfolie, pikante gerookte-paprikapoeder, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Ei-citroensaus

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, dikke yoghurt, dille, eidooier, gedroogde munt, knolselderij en wortel

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Mosterdzaadremoulade

Ingrediënten:
aardappel, appelsap, augurk, augurkeninmaakvocht, citroensap, dille, ei, kwark, licht bier, maïskiemolie, middelscherpe mosterd, peper, wit mosterdzaad en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Vichysoisse

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, citroensap, crème fraîche, dille, hollandse garnalen, gerookt spek, kaviaar, kreeft, langoustine, laurier, noilly prat, gerookte paling, pernod, prei, rode biet, rozemarijn, tijm, ui, venkel en visbouillon

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Mosselpilaki

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, citroen, citroensap, dille, knoflook, krabbouillon, mosselen, olijfolie, suiker, tijm, tomatenpuree, trostomaat, ui en wortel

Keuken:
Turks
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Soep van noordzeevis met venkel en rouille

Ingrediënten:
aardappel, basisrecept noordzeebouillabaisse, belgische mosterd, cayennepeper, citroenrasp, citroensap, dille, eidooier, knoflook, krokant roggebrood, olijfolie, pastis, saffraan, venkel, visbouillon en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Gerookte palingkroketten - Oma Bobs

Ingrediënten:
aardappel, bloem, citroensap, dille, eiwit, gelatinepoeder, gerookte palingfilet, kappertjes, maïzena, palingbouillon, paneermeel, peterselie, roomboter, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Nederlands
Haal meer recepten op...