Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, dressing, groente, knoflook, kruiden, olie, oregano, paprika, pasta, peper, prei, suiker, tomaat, ui, vet, wortel, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit BioBudget:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Pizza & pasta: