129 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbotercitroencitroensapcourgettefruitgroenteoliepeperpeterselierozemarijnsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Lunch uit Nooit meer diëten:

'minute' groentesoep

Ingrediënten:
tomaat in blik, groentebouillon, groenten, knoflook, olijfolie, bladpeterselie, rode ui en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Balletjes van restjes pot-au-feu

Ingrediënten:
broodkruim, cornichons, ei, groenten, knoflook, olijfoie, bladpeterselie, pompoenpitten, pot-au-feu vlees, biet, vleesresten en worcestershiresaus

Soort:
vlees / groente
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Asperges met pasta en daslook

Ingrediënten:
asperges, basilicum, daslook, daslookbloemen, groente, knoflook, olie, peper, speltpasta en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Bijgerecht uit Sieb's proefschrift:

Auberginekaviaar

Ingrediënten:
aubergines, basililcum, extra vierge olijfolie, groente, knoflook, opzouten, peper, peterseliejus en sjalot

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:

Kokosgroenten

Ingrediënten:
citroengras, groente, haricots verts, knoflook, kokosmelk, olijfolie, palmsuiker, paprikapoeder, sugarsnaps en vissaus

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Pompoenpisto

Ingrediënten:
fijn zeezout, gemalen komijn, groente, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, passata, peper, pijnpitten, pompoen, rode paprika, ui, oregano, verse rozemarijn, zoete rodewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:

Gazpacho

Ingrediënten:
bleekselderij, broodkruim, extra vierge olijfolie, gerookte kip, groente, hollandse garnaal, kippenbouillon, knoflook, komkommer, peterselie, rode paprika, sherryazijn, tomaten en zoete ui

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Griekse Courgette Gevuld Met Orzo

Ingrediënten:
bladpeterselie, griekse yoghurt, groente, ui, olijfolie, orzo, pecorino, pijnboompitten, reuzencourgette, scharrelei, knoflook, versgemalen zwarte peper en zongedroogde tomaten

Keuken:
Grieks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gele paprika, groente, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegan
Haal meer recepten op...