Lackierter Jungschweinebauch mit Zitronenthymian, Sichuanpfeffer und Tannenhonig / Gelakte varkensbuik met citroentijm, Sichuanpeper en dennenhoning

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 107 in 45 geniale rezepten .

Keuken:
Aziatisch / Frans / Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

ONE in Roermond: niet voor niets een sterrenrestaurant

Een recept uit Isabel

Zelfgemaakte gin

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Mosselen op Aziatische wijze (BBQ)

Een recept uit Daisy

Sous Vide Lemon Herb Oil

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]