Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Artisjokkensalade met rauwe ham en rucola
- Ingrediënten:
- artisjok, citroen, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, rauwe ham en rucola
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, basilicum, bloem, citroen, citroensap, courgette, honing, knoflook, mozzarella, olie, parmaham, parmezaanse kaas, peper, prosciutto, rauwe ham, rode ui, sla, ui, vlees, walnoten, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:
Recept uit Grillen:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Appels en peren:
Diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Oh My Dish:
Bijgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit De kunst van het koken:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Lunch uit Raapsteeltje: