Recept uit Anatolië:
Muhammarasaus
- Ingrediënten:
- citroensap, granaatappelmelasse, granaatappelpitten, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, paprikapuree, rode puntpaprika’s en walnoten
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | cayennepeper, citroen, kikkererwten, knoflook, komijn, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kurkuma, munt, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, tahin, tomaat, ui, vruchtensap, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Anatolië:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Bijgerecht uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Bijgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Recept uit Speisekammer:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit De grote Kleyn:
Recept uit Melk & dadels:
Basisrecept uit De dikke vegetariër: