Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Cannellinibonen met olijfolie
- Ingrediënten:
- bleekselderij, cannellinibonen, knoflook, laurier, olijfolie, rode ui, salie en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, cannellinibonen, citroen, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, koriander, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sperziebonen, tijm, tomaat, ui, water, witte bonen, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit eten met nijntje:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella Express:
Recept uit Kochen für zwei: