103 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobasilicumbieslookboterchilipepercitroensapeigemberknoflookkokosmelkkorianderlimoenrasplimoenschilmuntoliepeperrode uisesamoliesjalotsojasaussuikeruiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Een salade met krab, avocado en limoen

Ingrediënten:
aardbeienijs, olijfolie, bloem, bloemen, bosuitjes, chilipeper, chocoladecake, krab, krabvlees, limoen, limoensap, nutella, olie, olijfolie, rode chilipeper, rozenblaadjes, rozenwater, boterham, stroop, suiker, toast, wasabipasta en zout

Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gegrilde zoute garnalen met limoen-knoflooksaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, extra vierge-olijfolie, grof zeezout, knoflook, knoflookzout, limoenrasp, limoensap, rode ui, tijgergarnaal, oregano, verse tijm, versgemalen zwarte peper en visbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus / barbecue/grill / feestdagen
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

In olie gepocheerde forel

Ingrediënten:
bladpeterselie, dille, dragon, forelfilet, limoenrasp, limoensap, olijfolie, tijm en venkelloof

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Zalm met avocado en mierikswortelcreme

Ingrediënten:
avocado, brood, dijonmosterd, gehakt, gerookte zalm, gorgonzola, limoen, limoenen, limoensap, mayonaise, mierikswortel, olijfolie, prosecco, stokbrood, witlof, suikersiroop, verse koriander, peper, walnoten, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Halloumi-aardbeisalade met quinoa en avocado

Ingrediënten:
aardbeien, appelciderazijn, avocado, gele tomaat, sla, halloumi, limoen, limoensap, munt, plantaardige olie, pompoenpitten, versgemalen zwarte peper, witte quinoa en zoutvlokken

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Soja-sesamdip

Ingrediënten:
chilivlokken, gember, knoflook, lichte sojasaus, limoen, limoenrasp, limoensap, olijfolie, sesamolie, sesamzaad en vloeibare honing

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Gebakken makreel met salade van vers kokos en pinda's

Ingrediënten:
bosui, fijne kristalsuiker, gember, gezouten pinda's, grof zeezout, kokosvruchtvlees, koriander, limoen, limoensap, makreelfilet, mirin, munt, olijfolie, palmsuiker, rijstazijn, rode chilipeper, vissaus en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche op Mexicaanse wijze

Ingrediënten:
avocado, citroensap, kerstomaat, limoen, limoensap, maistortilla, olijfolie, rode peper, rode ui, tomaat, verse koriander en zeebrasemfilet

Keuken:
Mexicaans / Peruaans
Soort:
tortilla / vis
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamslende in preipakjes

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, kippenbouillon, lamslende, limoenrasp, limoensap, oregano, prei, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:

Zalmtartaar

Ingrediënten:
bieslook, dille, gerookte zalmfilet, kappertjes, limoensap, limoenschil, milde olijfolie, peper, rucola, sjalotje, stokbrood en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):

Caribische varkensrollade

Ingrediënten:
bruine rum, donkere basterdsuiker, lichte basterdsuiker, limoenrasp, limoensap, olie, piment, rumessence, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, tijm en varkensrollade

Keuken:
Caraïbisch
Soort:
barbecue/grill / varkensvlees
Haal meer recepten op...