934 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterchampignoneigroentebouillonkippenbouillonknoflooklaurierolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode paprikaslagroomtijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Lasagne met kip en kastanjechampignons

Ingrediënten:
bloem, boter, kastanjechampignons, kip, ui, kruidnagels, lasagne, laurierblaadjes, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, tijm, vlees, volle melk en zwarte peperkorrels

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kikkererwten met verse kastanjechampignons of shiitakes

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, borlottibonen, bruine linzen, cannellinibonen, gigantes, groene linzen, kastanjechampignon, kidneybonen, kikkererwt, knoflook, koriander, laurierblad, limabonen, olijfolie, paddenstoelenbouillon, peper, peterselie, pintobonen, sojabonen, ui, witte boon, zout en zwartoogbonen

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Paddenstoelen met ricotta & sjalotten

Ingrediënten:
beukenzwam, chilivlokken, citroen, dragonblaadjes, boter, groentebouillon, kaneelstokjes, kastanjechampignons, minisjalotjes, munt, oesterzwam, olijfolie, pernod, peterselie, portobello, ricotta, tijm, knoflook en wilde paddenstoelen

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik met champignons en sjalotten

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, eierdooier, koffieroom, laurierblad, olijfolie, prei, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Paddestoelen, knoflook en sjalotten met ricotta

Ingrediënten:
boter, buna-shimejipaddestoelen, chilivlokken, citroen, dragon, groentebouillon, kaneelstokje, kastanjechampignons, knoflook, minisjalotjes, munt, olijfolie, pernod, peterselie, portobellopaddestoelen, ricotta, tijm, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Tarwe-paddestoelen met selderij en sjalotten

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine basterdsuiker, champignons, dragon, grof zeezout, olijfolie, peterselie, sherryazijn, sjalot, tarwekorrels en zwarte peper

Soort:
salade / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Biet Wellington

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladerdeeg, gedroogde paddenstoelen, kastanjechampignons, knoflook, kruidenroomkaas, olijfolie, rode biet en sjalot

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Italiaanse pasta met champignons

Ingrediënten:
30plus kaas, fusilli, ijsbergsla, kastanjechampignons, olijfolie, pijnboompitten, rucola, sjalot, sperziebonen, tomaat, verse basilicum en zongedroogde tomaten in olie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Pad alsacien | Pad Elzas

Ingrediënten:
honing, kastanjechampignons, knoflook, lente-ui, mierikswortel, noodles, pancetta-lardon, rodekool, sjalot, wittewijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Bijgerecht / avondmaal uit Noedels:

Vegetarische udonstoofschotel

Ingrediënten:
broccoli, chilipoeder, chinese kool, kastanjechampignons, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, paksoi, pindaolie, sesamolie, sesampasta, shii-take, sjalot, suiker, tahin, udonnoedels, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / groente
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Gebakken noedels ui Singapore

Ingrediënten:
bladpeterselie, gele bonensaus, gember, kastanjechampignons, knoflook, krabvlees, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, pindaolie, rijststokjes, rode chilipeper, scampi, shii-take, sjalot, tomatenpuree, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Chili van witte en groene bonen

Ingrediënten:
belegen kaas, chilipoeder, groene kidneybonen, groene paprika, kastanjechampignons, olijfolie, reuzenbonen, sperziebonen, ui en zure room

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Spinazieflensjes uit de wok

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, bloem, courgette, eierdooier, gemberwortel, kastanjechampignons, knoflook, komkommer, koriander, limoensap, olie, paprikapoeder, rode ui, sjalot, spinaziebladeren en volle yoghurt

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Winterse roerbak met Chinees vijfkruidenpoeder

Ingrediënten:
champignons, chinees vijfkruidenpoeder, kastanjechampignons, knoflook, limoensap, pastinaak, rijstwijn, rode chilipeper, shiitake, sjalot, snelkookeiernoedels, sojasaus, spruitjes, suiker, ui, wortel, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Paddenstoelenrisotto

Ingrediënten:
citroen, kastanjechampignons, knoflook, oesterzwammen, olijfolie, paddenstoelenbouillon, pecorino romano, peterselie, risottorijst, sjalot, truffeltapenade en witte wijn

Soort:
risotto / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Paddenstoelenstoof met tagliatelle

Ingrediënten:
bloem, groentebouillonblokje, italiaanse kruidenmix, kastanjechampignons, knoflook, milde olijfolie, paddenstoelen, bladpeterselie, rode wijn, roomboter, sjalot en tagliatelle

Keuken:
Nederlands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...