Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
court-bouillon
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, erwtenscheuten, groente, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, suiker, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit De worst story:
Recept van De Hippe Vegetarier: