Recept uit Deutsche Küche:
Heensch - Boekweitpannenkoeken met gist
- Ingrediënten:
- boekweitmeel, boter, ei, gist, melk, olie en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boekweitmeel, boter, ei, eidooier, gedroogde gist, honing, instantgist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, melk, olijfolie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, sesamzaad, suiker, tarwebloem, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Recept uit Zuur:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:
Ontbijt / brunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Basisrecept uit Fresh en light:
Recept uit Vegeterranean:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Ontbijt uit De Spaanse keuken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek: