527 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobotercitroengrasfruitgehaktgembergroentebouillonknoflookkokosmelkkorianderlimoensapolijfoliepeperpeterselierijsttomaatuivruchtensapwaterwortelzonnebloemoliezout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde sjalot

Ingrediënten:
koriander, limoen, olijfolie, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Tex-mex
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Gemarineerde gamba's met limoen

Ingrediënten:
chilipoeder, gamba, gemberwortel, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, peper, thaise vissaus en ui

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Diner / lunch / voorgerecht uit De smaak van kokos:

Kippensoep Met Minimais & Limoen

Ingrediënten:
champignons, citroengras, gember, groene chilipepers, koriander, kippenbouillon, kippenpoten, kokosbloesemsuiker, kokosmelk, kokosolie, limoenen, palmsuiker, shiitakes, sjalotten en vissaus

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Kreeft met pasta, salieboter en limoen

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, basilicum, bleekselderij, boter, botersaus, court-bouillon, groene asperge, kerstomaat, knoflook, kreeft, limoen, rozemarijn, salie, spaghetti, suiker, tijm, ui en wortel

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Salsa van tomaat

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, gemalen gedroogde chilipeper, knoflook, limoen, sjalot, trostomaat en verse koriander

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Sashimisalade

Ingrediënten:
augurk, gemberwortel, kappertjes, limoen, olijfolie, rucola, sjalot, tonijn en zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...