Recept uit Sous vide:
Opgeklopte olie van pijnboompitten
- Ingrediënten:
- champagne-azijn, gelatine, pijnboompitolie, suiker, water en xanthaangom
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, ei, gember, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, lichte sojasaus, maïzena, melk, olijfolie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, sesamolie, sojasaus, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Gelati d'Italia:
Basisrecept uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Turquoise:
Basisrecept uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Honey & co:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Ontbijt / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Turquoise:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Sous vide:
Diner / nagerecht uit Modernist Cuisine [4]: