Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Lamsbout
- Ingrediënten:
- lamsbout, marinade voor lamsbout, olie, prei, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Internationaal
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsvlees, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Spis:
Recept uit Koken voor elke dag: