Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemboterbouilloncitroensapcourgettegemberknoflookkorianderlaurierolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirisottorijstrode paprikatijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je zelf groentebouillon?

Ingrediënten:
bouillon, champignons, groentebouillonblokjes, groenten, water, kruiden, laurier, olie, paddenstoelen, peper, peperkorrels, bladpeterselie, prei, selderij, rozemarijn, tijm, tijm, tomaten, uien, vet, wortel en wortels

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Groentebouillon met kruiden en groentechips

Ingrediënten:
aardpeer, appelazijn, beukenzwam, bieslook, champignons, citroengras, djeroek poeroet, druivenpitolie, fijn zout, groentebouillon, knoflookstengels, roseval aardappel, sjalot, zoete aardappel en zonnewortel

Soort:
soep/bouillon / veganistisch
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Saus op basis van groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, groentebouillon, japanse sojasaus, knoflook, madeira, maïzena, sjalot, tijm, tomatenpuree, winterpeen en zonnebloemolie

Soort:
saus / bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Wortelgroentenstamp met gesmoorde sjalot

Ingrediënten:
ahornsiroop, boter, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, groentebouillon, kabochapompoen, laurier, olijfolie, puy-linzen, rode wijn, selderijknol, sjalotten, tijm, wortelen, zoete aardappel, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Paddenstoelen met ricotta & sjalotten

Ingrediënten:
beukenzwam, chilivlokken, citroen, dragonblaadjes, boter, groentebouillon, kaneelstokjes, kastanjechampignons, minisjalotjes, munt, oesterzwam, olijfolie, pernod, peterselie, portobello, ricotta, tijm, knoflook en wilde paddenstoelen

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Ui gestoofd in olie

Ingrediënten:
citroensap, groentebouillon, olijfolie, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Paddestoelen, knoflook en sjalotten met ricotta

Ingrediënten:
boter, buna-shimejipaddestoelen, chilivlokken, citroen, dragon, groentebouillon, kaneelstokje, kastanjechampignons, knoflook, minisjalotjes, munt, olijfolie, pernod, peterselie, portobellopaddestoelen, ricotta, tijm, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

STracci met courgettesaus

Ingrediënten:
bloem, courgette, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg en sjalot

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pasta met paddenstoelen

Ingrediënten:
groentebouillon, olijfolie, peterselie, shiitake, sjalot en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Linzensoep met manchego

Ingrediënten:
bladpeterselie, groentebouillon, linzen, manchego, olijfolie, oregano, pikant paprikapoeder, sjalot en winterpeen

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Moscardini

Ingrediënten:
groentebouillon, knoflook, moscardini, olijfolie, oregano, rode chilipeper, rodewijnazijn, sjalot, venkelzaad, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch / avondmaal uit Noedels:

Kokos, tofoe en pompoenpitten

Ingrediënten:
chilivlokken, chinese tofoe, citroenblaadjes, citroengras, groentebouillon, jonge selderiestengels, kokosmelk, koriander, lente-ui, pindaolie, pompoen, rijststokjes, rode currypasta, sjalot en thaise vissaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rucolapudding

Ingrediënten:
beurre manié, eidooier, groentebouillon, koolzaadolie, laurier, room, rucola, sjalot en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:

Zalm met aardappelsalade en steranijstoast

Ingrediënten:
bieslook, bosui, bruinbrood, cornichons, crème fraîche, gemalen steranijs, groentebouillon, honing, opperdoezer-ronde, sesamolie, sherry, sjalot en sojasaus

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...