Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gepaneerde kalfslever
- Ingrediënten:
- ei, kalfslever, knoflook, paneermeel, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, bouillon, brood, citroen, citroensap, courgette, eidooier, groente, kalfsvlees, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, ui, vet, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten: