Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Pâté en croûte - Kalfsvleespastei
- Ingrediënten:
- cognac, ei, jeneverbes, kalfslever, kalfsvlees, korstdeeg, madeira, peper, tijm, vet spek, vleesgelei en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- paté/terrine
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, brood, citroen, groente, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, ui, vet, vis, vlees, water, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: