50 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladerdeegbotercayennepepercitroencitroensapeidooierknoflookmelknootmuskaatolijfoliepaddestoelpaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselierozemarijnsjalotslagroomspinaziesuikertijmuiwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Gepocheerde eieren met paddestoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, citroensap, ei, melk, paddestoel, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gegratineerde hardgekookte eieren

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, melk, nootmuskaat, paddestoel, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Shii-take taartjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bosui, boter, cayennepeper, ei, medium dry sherry, shii-take, sojasaus en verse roomkaas met kruiden

Keuken:
Europees
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Vol au vent

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, ei, enoki, grove mosterd, gruyère, kastanjechampignons, knoflook, oesterzwam, olijfolie, paddenstoelen, peterselie, sesamzaad, shiitake, single cream, slagroom, truffelolie en witte wijn

Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Tempura van groenten

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bosui, bouillon, ei, frituurolie, gele paprika, gemberwortel, ijswater, japanse sojasaus, mierikswortel, peultjes, rijstazijn, rode paprika, shii-take, verse bascilium en zout

Soort:
vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kippenragout in pasteitje

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, eidooier, kervel, kippenbouillon, kippenvlees, minipasteibakjes, nootmuskaat, peper, shiitake, slagroom, witte wijn, worcestershiresaus en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Krokante vleesballetjes in runderbouillon

Ingrediënten:
bloem, chinese bieslook, citroengras, druivenpitolie, eiwit, enoki, gele japanse mosterd, koriander, kruisdisteloesterzwam, lente-ui, mizunabloemen, nuoc mam, olijfolie, paneermeel, piment d'espelette-pasta, runderbouillon, satépoeder, savora-mosterd, shii-take, soepvlees, stoofvocht en thaise basilicum

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Pithiviers met paddestoelen en dragon

Ingrediënten:
bloem, boter, buna-shimejipaddestoelen, crème fraîche, dragon, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, kastanjechampignons, oesterzwammen, olijfolie, ouzo, peterselie, roomboterbladerdeeg, shiitakes, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ansjovis-dumplings

Ingrediënten:
ansjovis, bosuien, chinese kool, ei, bloem, gemberwortel, water, maïzena, olijfolie, rode chilipeper, sesamolie, sesamzaad, shaoxing-rijstwijn, shiitake, sojasaus, wortel, zonnebloemolie en 
zout en peper

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Vol-au-vent

Ingrediënten:
aardappelpuree, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boerderijkip, boter, bottarga van ei, ei, eidooier, jeneverbessen, kalfsgehakt, kastanjechampignons, knoflook, kruidnagel, laurier, mousselinesaus, nootmuskaat, paneermeel, parijse champignons, peper, peperkorrels, piment d'espelette, prei, shiitake, tijm, ui, veldsla, wortel en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
gevogelte / pastei
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelenbeignets

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, druivenpitolie, ei, maïsolie, melk, paddenstoelen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
beignets / vegetarisch / groente
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Timpano

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, ei, kaneel, kip, paddenstoel, parmezaanse kaas, pasteideeg, penne, peterselie, rund, suiker, truffel en varken

Soort:
quiche
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde paddenstoelen

Ingrediënten:
basilicumdipsaus, bloem, boter, cayennepeper, citroen, eenvoudige misodipsaus, ei, frituurolie, paddenstoelen, paneermeel, zeewiermayonaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soufflé met paddenstoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, melk, mosterdpoeder, paddenstoelen, parmezaanse kaas en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Herfstpastei

Ingrediënten:
bloem, chilipoeder, ei, gemberpoeder, paddestoel, hertebiefstuk, kaneel, ketchup, ketjap, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, roomboterbladerdeeg, rozemarijn, rundergehakt, wild zwijnfilet en zout

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Rendezvous de Fruits de la Mer et du Bois - Afspraakje tussen de vruchten van de zee en uit het bos

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, cantharellen, cayennepeper, citroensap, coquilles, crème fraîche, droge witte wijn, ei, garnalen, gele stekelzwam, groentebouillon, grote sponszwam, inktvis, kippenbout, mosselen, oesterzwam, oranje-groene melkzwam, shii-takes, sjalot, voorjaarspronkridder, zalmfilet, zeeduivel, zout en zwavelzwam

Keuken:
Frans / Brits
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis / paddenstoelen
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Spring Rolls / Lenterol

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, ei, garnalen, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, paddenstoelen, taugé, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Paddestoelenravioli in preisaus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, knoflook, koffieroom, paddestoel, peper, prei en sjalot

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / gevogelte / vegetarisch
Haal meer recepten op...