35 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: 00-bloembloembotercitroensapdroge witte wijneidooiereiwitgarnaalknoflookkorianderlente-uilichte sojasausmelkolieolijfoliepeperpeterseliepreisjalotslagroomtomaatuivisbouillonwaterzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Scialatielli met schelpdieren

Ingrediënten:
bloem, ei, kerstomaat, knoflook, melk, mossel, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, scheermessen, venusschelp, verse basilicum, verse bladpeterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Visravioli met schaal- en schelpdieren

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, ei, inktvis, knoflook, mossel, octopus, olijfolie, peper, reuzengarnaal, rogvleugel, tomaat, verse bladpeterselie, visbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

pasta-tonijnsalade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, augurk, citroensap, ei, kappertjes, olijfolie, peper, pipe rigate, tonijn uit blik, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Pasta-ovenschotel met makreel

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, boter, cayennepeper, citroensap, ei, eidooier, makreelfilet, peper, prei, schelpjesmacaroni, slagroom, tomaat en zout

Keuken:
Europees / Nederlands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vis
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Birmaanse vissoep met rijststokjes

Ingrediënten:
bananenbloem, bladpeterselie, chilisaus, citroengras, eendenei, ei, gemberwortel, knoflook, kokosmelk, kwartelei, palmhart, pindaolie, rijststokjesnoedels, rode chilipeper, sjalot, ui, visbouillon, zalmfilet, zeeduivelfilet, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Laksa met jacobsschelpen en kwarteleitjes

Ingrediënten:
sint-jakobsschelp, kokosmelk, koriander, kwarteleitjes, laksapasta, udonnoedels, visbouillon, winterwortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Picknick / diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Macaroni met mayonaise en tonijn

Ingrediënten:
ei, elleboogjesmacaroni, gevulde olijven, mayonaise, tomaat, tonijn uit blik en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht uit Noedels:

Vietnamese rijstpapierrolletjes met kruidensalade

Ingrediënten:
bieslook, dijonmosterd, ei, extra vierge-olijfolie, honingham, koriander, limoensap, munt, raketsla, rijstpapier, rijstvermicelli, scampi, sla, suiker, witte-wijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht uit Noedels:

Nathan Fongs salade met garnalenwontons

Ingrediënten:
chilipoeder, citroen, ei, japanse bruine-rijstazijn, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, olijfolie, ronde wontonvellen, rucola, scampi, sesamolie, sjalot, waterkastanje, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Aspergepunten in heldere bouillon met krabwontons

Ingrediënten:
asperge, bleekselderij, ei, gember, lente-ui, lichte sojasaus, peper, rode peper, selderieblad, tomaat, varkensvlees, wit krabvlees, wontonvel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Bouillon met garnalen-kwarteleitjeswontons en glasnoedels

Ingrediënten:
chilipoeder, droge sherry, gember, glasnoedels, kippenbouillon, koriander, kwartelei, lente-ui, lichte sojasaus, mirin, peultjes, sake, scampi, sjalot, wontonvellen, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Garnalen-won ton met dashi

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, eiwit, gemberwortel, garnaal, instant dashi, knoflook, koriander, peper, sjalot, sojasaus, wontonvel en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken rijst uit Yangchow

Ingrediënten:
donkere sojasaus, doperwten, ei, eiwit, garnalen, gekookte ham, rijst, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, peper, shaoxingwijn, sojaolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Kway Teow - Gebakken mie

Ingrediënten:
bieslook, donkere sojasaus, ei, garnalen, gedroogde pepers, kippenborst, knoflook, kokkels, lichte sojasaus, mosselen, olie, platte rijsmeelmie, taugé en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Won ton - Chinese ravioli

Ingrediënten:
arachideolie, bamboescheuten, bloem, champignons, ei, garnalen, sesamzaad, sojasaus, varkensvlees, water, waterkastanjes en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

calderete van rijst met alioli

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, droge martini, eidooier, garnalen, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, paellarijst, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, vis, water, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Haal meer recepten op...