Kate Whiteman - Vis & schelpdieren

Vis & schelpdieren

recepten voor soepen, voorgerechten, patés, terrines, salades, smakelijke hoofdgerechten

Een boek van Kate Whiteman

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Vis & schelpdieren, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een zeer uitgebreide gids met foto’s voor het herkennen van alle soorten - met boeiende informatie over de natuurlijke omgeving en de voedingswaarde en belangrijke tips voor het kopen, voorbereiden en bereiden.Bevat alle bekende soorten vis, schaal- en schelpdieren, zoals tonijn, zalm, schelvis, garnalen en oesters, maar ook een heleboel interessante variëteiten - van abalone, tilapia en snoekbaars tot de dodelijke maar heerlijke kogelvis.Meer dan honderd inspirerende recepten, alle voorzien van een kleurenfoto en duidelijke stap-voor-stapinstructies.Bevat recepten voor soepen, voorgerechten, mousses, patés en terrines, salades, hoofdgerechten, lichte en gezonden maaltijden en verfijnde schotels voor uw gasten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken